Cărțile de joc Pokemon, noul Bitcoin. Cea mai scumpă a fost vândută cu 375.000 de dolari

23.11.2021, 21:36
Cărțile de joc Pokemon, noul Bitcoin. Cea mai scumpă a fost vândută cu 375.000 de dolari

Cărțile de joc Pokemon sunt peste tot, de la curtea școlii până la casele de licitații de lux care vând de obicei obiecte de artă semnate de Picasso. Iată ce se întâmplă și de ce s-ar putea să vrei să cauți în dulap cărțile Pokemon.

Cărțile de joc Pokemon se vând peste tot, Pokemon TCG devenind un hobby din ce în ce mai scump de urmat. Ca urmare a vânzării cardurilor la majoritatea comercianților cu amănuntul major, prețurile cresc vertiginos, deoarece speculanții profită de pe urma deficitului general de stoc, așa cum fac cu PS5.

Cărțile Pokemon se vând din cauza cererii mari, ca urmare a hobby-ului de către YouTuber și streameri. Pokemon TCG a fost întotdeauna popular, dar în prezent se confruntă cu mai mult interes decât a avut de-a lungul anilor. Deschiderile pachetelor, de către personalitățile de pe internet au fost văzute de milioane de spectatori.

Card Pokemon, vândut cu 375.000 de dolari

Colecționarii Pokemon TCG au fost întotdeauna atrași de acest fior al urmăririi atunci când vine vorba de cărți rare, dar acum au concurență. În timp ce cărțile Pokemon au existat întotdeauna în conștiința publicului, personalități online populare arată de ce este atât de distractiv să le colecționezi.

În lumea cărților de schimb Pokémon , vânzările au crescut astronomic , eBay menționând o creștere cu 574% a vânzărilor de cărți de schimb Pokémon din 2019 până în 2020.

Numai în acest an, Pokémonul însuși a doborât multe recorduri, cea mai scumpă carte a sa a fost vândută în februarie anul trecut. Cardul era un „Illustrator Pikachu” japonez din 1998 s-a vândut cu 375.000 de dolari.

Superstarul J Balvin este cel mai nou maestru Pokémon

Personalități uriașe ale internetului cum ar fi  starul YouTube Logan Paul a făcut un live în care a desfăcut un set de cărți rare Pokémon, pe care a spus că le-a cumpărat cu peste 165 de mii de euro.

Una dintre cele mai căutate cărți de joc este prima ediție Charizard holografică, pe care YouTuberul și rapperul Logic a cumpărat-o cu 190 de mii de euro în decembrie 2020.

Fiecare pachet oferă o bucată de dramă, deoarece personalitățile dezvăluie încet fiecare card, iar spectatorii așteaptă să vadă dacă acesta este cel care valorează sau nu sute de mii de dolari.

Rapperul J Balvin s-a alăturat lumii Nintendo când a lansat o nouă melodie, „Ten Cuidado” și un videoclip muzical ca parte a Pokémon 25: The Album . Albumul este o colecție de piese ale mai multor muzicieni care sărbătoresc cea de-a 25-a aniversare a francizei media japoneze.

Alături de Balvin, alți 10 muzicieni au participat la proiect, inclusiv Cyn, Jax Jones, Katy Perry, Lil Yachty și Louane.

citește și...