Care sunt perioadele norocoase din anul 2022 pentru fiecare zodie în parte

04.01.2022, 12:17
Care sunt perioadele norocoase din anul 2022 pentru fiecare zodie în parte
Care sunt perioadele norocoase din anul 2022 pentru fiecare zodie în parte

Fiecare nativi din zodiac va avea parte de perioade norocoase de-a lungul anului 2022, care tocmai a început, prevăd specialiștii în astrologie. Astfel, dacă unora le va merge bine la începutul anului, pentru alții perioadele norocoase vor fi spre sfârșit de an. Iată, mai jos, care sunt cele mai benefice perioade din an pentru fiecare zodie:

Pentru nativii din zodia Berbecului, cele mai norocoase zile vor fi cele din ultimul trimestru al anului 2022. Pentru nativii din zodia Taurului, perioadele cele mai bune din 2022 vor fi cuprinse între lunile februarie și august. Cei născuți sub semnul Gemenilor vor avea o perioadă excepțională începând din luna ianuarie până în data de 10 mai 2022.

Cele mai bune zile pentru nativii din zodia Racului vor f la sfârșitul luni martie și în perioada cuprnsă între 23 noiembrie și 20 decembrie, potrivit experților în previziuni astrologice. Nativilor din zodia Leului le va merge totul ca pe roate în perioada ianuarie – mai. Cea mai bună perioadă din an pentru nativii din zodia Fecioarei va fi cuprinsă între 24 ianuarie și 5 martie.

Care sunt perioadele norocoase din anul 2022 pentru fiecare zodie în parte. Capricornilor le este benefică luna februarie

Cea mai bună perioadă pentru nativii din zodia Balanței se spune că va fi în luna aprilie a acestui an. Cei născuți sub semnul Scorpionului vor avea nortoc și succes în ce fac în luna martie, dar și în perioada cuprinsă între 27 octombrie și 20 decembrie. Nativilor din zodia Săgetător le va fi prielnică luna martie a anului 2022.

Pentru nativii din zodia Capricorn, cea mai bună perioadă din acest an va fi cea din luna februarie. Cei născuți sub semnul Vărsătorului vor avea parte de mari reușite în perioada 5 martie – 15 aprilie. Pentru nativii din zodia Pești, cea mai norocoasă perioadă din acest an va fi în luna aprilie.

citește și...