Care sunt nativii înnebuniți după mâncare? Nu-și refuză nicio plăcere culinară!

05.12.2021, 12:54
Care sunt nativii înnebuniți după mâncare? Nu-și refuză nicio plăcere culinară!
Care sunt nativii înnebuniți după mâncare? Nu-și refuză nicio plăcere culinară!

Zodia în care o persoană s-a născut poate da foarte multe indicii despre pasiunile și felul de a fi al acesteia. Potrivit experților în astrologie, semnul astral sub care o persoană s-a născut scoate la iveală și cât de gurmandă este aceasta. Astfel, despre cinci zodii se spune că sunt înnebunite după mâncare: Taur, Rac, Leu, Săgetător și Fecioară.

Pentru nativii din zodia Taurului mâncarea este una dintre marile lor plăceri. Acești nativi sunt gurmanzi și nu-și refuză nicio plăcere culinară. Însă, sunt foarte selectivi, alegând întotdeauna preparate culinare de cea mai bună calitate. Pe cât de mult le place să mănânce, pe atât de mult le place și să gătească, fiind foarte buni bucătari.

Nativii din zodia Racului sunt și ei înnebuniți după mâncare și nu rezistă să nu încerce orice fel de preparat. Îi place să descopere gusturi noi și să testeze și cele mai nebunești preparate. Adoră să-și petreacă timpul la masă, alătur de persoanele cu adevărat importante în viața lor.

Care sunt nativii înnebuniți după mâncare?. Leii, printre aceștia

Cei născuți în zodia Leului pun și ei foarte mare preț pe mâncare, însă vor avea întotdeauna grijă ca alimentația lor să fie întotdeauna una cât mai sănătoasă. Iubesc la nebunie să încerce preparate noi și să mergă în cele mai selecte restaurante unde să testeze cele mai scumpe și sofisticate delicatese.

Nativilor din zodia Săgetătorului le place să experimenteze absolut tot în materie de mâncare. Adoră să-și petreacă timpul liber la restaurant și să testeze cele mai neașteptate combinații culinare. De asemenea, adoră să gătească și să inventreze rețete noi cu care să-și încânte prietenii. La ei, cămara și frigiderul vor fi întotdeauna pline cu bunătăți.

Nativii din zodia Fecioarei excelează atuncii când vine vorba de gătit. se pricep de minune să prepare cele mai neașteptate mâncăruri, dar le adoră să mănânce, nerefuzându-și nicio plăcere culinară. Nimic nu îi face mai fericiți decât o masă bună. Deși sunt pofticioși, au mare grijă să consume tot ce place fără însă a exagera cu cantitățile, pentru a nu își pune în pericol sănătatea.

citește și...