Care sunt cele mai superstițioase zodii

29.04.2021, 11:04
Care sunt cele mai superstițioase zodii
Care sunt cele mai superstițioase zodii

Unele persoane sunt extrem de superstițioase, altele deloc. Cinci zodii ies în evidență în ceea ce privește superstițiile.

Specialiștii în astrologie afirmă că nativii din cinci zodii sunt cei mai superstițioși. Astfel, printre cei care se remarcă din acest punct de vedere se află nativii din zodia Taurului. Aceștia vor citi întotdeauna horoscopul pentru a ști dinainte cum va fi ziua lor. Sunt convinși că tot ce li se întâmplă este scris în stele și că îi pot afecta în ceea ce fac. Recurg la tot felul de amulete despre care cred că le poate aduce noroc.

Și persoanele născute în zodia Racului sunt foarte superstițioase. Cred cu tărie că există energii negative care îi pot afecta, astfel că fac recurg la tot felul de lucruri și gesturi despre care sunt convinse că pot alunga energiile rele din viața lor.

Leii, Balanțele și Scorpionii, în topul superstițioșilor

Și cei născuți sub semnul Leului sunt extrem de superstițioși. Dacă se întâmplă ca o pisică neagră să le taie calea, se vor întoarce rapid din drum și vor amâna tot ce au de făcut, convinși că acesta nu este un semn bun și ziua lor va fi ruinată. Și aceasta este doar una dintre superstiții. Obișnuiesc să poarte tot felul de amulete care să-i ferească de energiile rele. Vor avea în casa lor cristale despre care consideră că ar putea alunga orice vibrație negativă.

Despre nativii din zodia Balanței se spune că poartă cu ei tot timpul amulete care să îi protejeze și au tot felul de ritualuri pe care le fac fără ca nimeni să știe, convinși că doar așa se poit proteja de lucrurile rele care ar putea interveni în viața lor.

Cei născuți în zodia Scorpionului cred cu tărie că există energii negative, forțe malefice și spirite rele, astfel că au tot felul de superstiții și caută să se protejeze în orice fel de aceste lucruri. Poartă mereu cu ei amulete care să le poarte noroc și să îi ferească de vibrațiile negative ale celor din jur.

citește și...