Care este starea de sănătate lui Mario Iorgulescu? Medicii nu au deloc veşti bune. Ce se întâmplă acum cu fiul lui Gino Iorgulescu

08.09.2019, 14:04

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, se află în stare gravă la spitalul Elias din Capitală, după un accident teribil petrecut sâmbătă spre duminică.

Care este starea de sănătate lui Mario Iorgulescu? Medicii nu au deloc veşti bune

Potrivit Digi24, tânărul de 24 de ani e în stare la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, fiind intubat și ventilat mecanic.

‘A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată.

Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic’, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Autoturismul condus de Mario Iorgulescu era unul marca Aston Martin. Șoferul lovit de mașina condusă de Mario Iorgulescu a murit în urma accidentului. Mai mult de atât, se pare că Mario consumase alcool şi substanţe interzise înainte de producerea accidentului.

citește și...