Care este starea de sănătate a Amnei după operația la bilă. ‘Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt’

15.02.2021, 11:49
Care este starea de sănătate a Amnei după operația la bilă. 'Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt'
Care este starea de sănătate a Amnei după operația la bilă. 'Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt'

Amna  a trecut prin momente groaznice după ce s-a întors de la Survivor România 2021! Artista a fost prima concurentă care a părăsit show-ul din Republica Dominicană. 

Solista a fost nevoită să se întoarcă acasă din cauza problemelor ei de sănătate. Zilele trecute, Amna a trecut printr-o operație la bilă și se află și acum în spital.

Amna s-a operat

“Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noapte o grămadă, am început să delirez, deși nu aveam febră. Cred că de la toate medicamentele și m-au suportat eroic oamenii ăștia (personalul medical -n.r). Mi-au zis să îi sun când se termină branula și eu nu sunam, mă culcam la loc și dormeam în continuare, e ceva… Sper să fiu bine și să plec cât mai curând acasă, asta e tot ce îmi doresc”, a spus Amna pe InstaStory, acolo unde a dat vești despre starea sa de sănătate.

Ce a declarat Amna după revenirea în țară

Ajunsă în România din Republica Dominicană, Amna a făcut declarații. Artista a afirmat că urmează să se opereze.

‘M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul’, a spus Amna, potrivit wowbiz.ro.

‘Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine’, a completat cântăreața.

citește și...