Care este secretul relației dintre Virgil Ianțu și partenera sa de viață. ”Dacă aceste lucruri se întâmplă de o sigură parte, apar problemele”

29.03.2021, 14:26
Care este secretul relației dintre Virgil Ianțu și partenera sa de viață. ”Dacă aceste lucruri se întâmplă de o sigură parte, apar problemele”
Care este secretul relației dintre Vorgil Ianțu și partenera sa de viață. ”Dacă aceste lucruri se întâmplă de o sigură parte, apar problemele”

Virgil Ianțu a oferit detalii despre familia sa. Acesta a vorbit despre relația cu partenera sa de viață, dar și despre fiica lor.

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți. Virgil Ianțu a fost întrebat, în cadrul unui interviu pentru clickpentrufemei.ro, despre secretul unei relații precum a sa.

”Teoria este simplă, doar că nu e foarte uşor de aplicat. Cred că un cuplu se sudează în timp atunci când ambele părţi reuşesc să îşi accepte defectele şi, în acelaşi timp, încearcă să-şi corecteze propriile defecte şi să se adapteze. Dacă aceste lucruri se întâmplă de o sigură parte, apar problemele”, a spus Virgil Ianțu.


Ce a spus Virgil Ianțu despre fiica sa


Virgil Ianțu a făcut dezvăluiri și despre fiica sa. Acesta a afirmat că aceasta i-a moștenit talentul muzical, dar șui umorul. ”Ascultă multă muzică şi asta mă bucura foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent… e grav. Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu”, a declarat prezentatorul TV.

”Umorul. E în permanenţă pregătită de replici bune. Ne distrăm tare, mai ales că a împrumutat şi din umorul Roxanei”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă îl sperie ceva în ceea ce privește viitorul Jasminei, Virgil Ianțu a răspuns: ”Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmina şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”.

citește și...