Care este relația lui Mihai Dedu cu colegii săi de la Pro TV. ” Eu fără ei n-aș putea fi, ei fără mine, da”

08.06.2020, 12:42
Care este relația lui Mihai Dedu cu colegii săi de la Pro TV. ” Eu fără ei n-aș putea fi, ei fără mine, da”
Care este relația lui Mihai Dedu cu colegii săi de la Pro TV. ” Eu fără ei n-aș putea fi, ei fără mine, da”

Mihai Dedu, prezentatorul știrilor matinae de la Pro TV, a explicat care este relația  cu colegii săi.

Mihai Dedu face echipă, la știrile matinale de la Pro TV, cu Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

Prezentatorul de televiziune a dezvăluit, pentru click.ro, cum se înțelege cu colegii săi din echipă.

”Relațiile trebuie să fie strânse cu toată lumea, pentru că în televiziune depinzi de celălalt. Nu pot spune că-l iubesc mai mult pe unul, fiecare e important pentru mine. Eu fără ei n-aș putea fi, ei fără mine, da. Eu am respect pentru toți colegii mei, indiferent de departament. Operatorii, regizorul de transmisie, sunetistul, fetele de la make-up, de la garderobă – sunt persoane pe care le vezi zilnic și cu care interacționezi foarte mult o perioadă lungă, pentru că o bună parte din zi ți-o petreci la muncă”, a afirmat Mihai Dedu.

Se trezește cu noaptea-n cap ca să ajungă la știri

Mihai Dedu a a mărturisit că se trezește foarte devreme pentru a ajunge la serviciu. Prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit și ce tabietui are.

”Noi, la știri, suntem ca cei din transporturi, cei care conduc un tren sau pilotează un avion: au o oră de plecare, iar tu ca pasager, dacă nu ești la timp acolo ai pierdut. Noi dacă nu suntem acolo la timp, pe noi ne trage de urechi pasagerul, adică telespectatorul. Suntem la fel ca un căpitan de vas sau ca un mecanic-șef de locomotive, care trebuie să respecte un segment și ”să fim pe traseu” la orele stabilite. De foarte mult timp mă trezesc cu noaptea în cap, de fapt… cu stele-n cap. După ora trei și jumătate – patru fără douăzeci nu mai pot să dorm, se disipează somnul.

Foarte rar, când probabil sunt extrem de obosit, mă trezesc la patru dimineața. Da, am ritualul meu dimineața, care diferă de la anotimp la anotimp. Când e frig și încep ploile, de prin noiembrie până-n martie, cel mai important aspect e plictiseala de când mă trezesc până plec.

Și atunci îmi mai găsesc ceva de făcut: mă uit pe programul pe care-l am în ziua respectivă după jurnal, mă joc pe tabletă, mai caut informații despre ce s-a întâmplat în lume, mă uit pe știrile de noapte, pe care nu le-am prins, pentru că m-am culcat mai devreme.

Vara, în schimb, din martie până-n octombrie, e altceva, pentru că se luminează devreme. Dimineața, înainte să merg la muncă, mă bucur de grădina mea, mă plimb printre flori și verdeața din curte. Mă ajută să mă revigorez și să mă montez pentru ziua respectivă”, a mai spus el.

citește și...