Care este numele adevărat al lui Abi Talent? Puştiul este considerat un fenomen al generației de artiști tineri

18.11.2019, 15:45
Care este numele adevărat al lui Abi Talent? Puştiul este considerat un fenomen al generației de artiști tineri
Care este numele adevărat al lui Abi Talent?

Abi Talent, unul dintre puştii fenomen ai momentului, este admirat de milioane de oameni. El se află în acest moment în topurile muzicale din România şi îşi permite multe aroganţe, printre care hainele scumpe şi bolizi de lux.

Care este numele adevărat al lui Abi Talent?

Deşi are un succes incredibil, Abi Talent a fost implicat într-un scandal, weekend-ul trecut, într-un club din Tulcea. Tânărul solist a fost lovit de o persoană din public cu un pahar în cap. După incident, Abi Talent a refuzat să mai cânte şi a părăsit scena.

Abi Talent are destui de mulţi admiratori, cu toate că a recunoscut că are doar 8 clase. Cu toate acestea, cântăreţul originar din Buzău nu a dat înapoi şi a vrut să demonstreze că este talentat.

Puţini sunt cei care cunosc numele adevărat al lui Abi Talent. În buletin, adolescentul de 18 ani se numeşte Alberto Panțic. El a cunoscut succesul, după lansarea piesei „Papuci Gucci”.

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia „Papuci Gucci”, melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, abi talent”, declara Abi pentru Spynews.

 

citește și...