Care a fost ultima dorință a lui Mihai Constantinescu. Soția sa a făcut totul public

19.02.2020, 09:42
Care a fost ultima dorință a lui Mihai Constantinescu. Soția sa a făcut totul public
Care a fost ultima dorință a lui Mihai Constantinescu. Soția sa a făcut totul public

La patru luni de la moartea regretatului artist Mihai Constantinescu, soția sa, Simona Secrier , a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune.

Simona Secrier a fost invitată la emisiunea ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre ultima dorință a celui care a fost legendarul cântăreț Mihai Constantinescu. Acesta își dorea foarte mult să lanseze un album, însă nu a mai apucat.

“L-a scos şi încă nu a reuşit să îi facă lansarea şi cu siguranţă îi vor împlini visul şi în luna mai va fi lansarea. Dar voi veni atunci, pentru că nu ştiu acum, n-am fixat data, dar ştiu că se va întâmpla în luna mai, o lună iubită lui, pentru că îi plăcea foarte mult luna mai şi floarea de tei şi florile de primăvară”, a declarat Simona Secrier, citată de spynews.ro.

”Eu n-am întâlnit până acum, în viaţa mea, un om atât de puternic şi care să nu renunţe. Oricât de grea a fost lupta nu a renunţat niciodată. Şi tot timpul spunea: ”nu se poate, trec şi peste asta şi nu mă las, eu lupt”. Şi a luptat…”, a mai spus ea.

S-a întors la birou după doi ani de pauză

Simona Secrier a mărturisit, conform spynews.ro, că a revenit la birou după doi ani de pauză.

“Viaţa merge înainte, nu ştie drumul înapoi. (…) Am terminat ASE-ul şi lucrez în domeniu. M-am reîntors la birou după doi ani de pauză. Am vrut să fiu aproape de Mihai şi să fiu lângă el, să-l ajut cu ce pot eu şi cât pot eu şi acum mi-am reluat activitatea”, a explicat ea.

citește și...