Cântăreața Nico s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus

21.06.2020, 15:54
Cântăreața Nico s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus
Cântăreața Nico s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

Unul dintre spectacolele pe care cântăreața Nico urma să le susțină la Ploiești a fost anulat. Reprezentanții Teatrului Toma Cragiu din Ploiești au anunțat că artista a intrat în contact cu o persoană coronavirus.

Nico ar fi trebuit să susțină un spectacol la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești. Însă, spectacolul a fost suspendat. Reprezentanții teatrului au anunțat că Nico a fost intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. A făcut testul, care a ieșit negativ, însă artista va sta în izolare timp de 14 zile.

”Din cauza unor probleme independente de voința noastră, reprezentația de astăzi a spectacolului concert ”Suflet pereche” a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menționam că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieșit negativ”, se arată pe pagina de Facebook a Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești.

Nico este căsătorită și are o fată

Celebra cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicolate Matei, a dat detalii despre soțul ei, Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1.

Nico are o relație foarte bine sudată cu partenerul ei de viață, Laurențiu. Vedeta a vorbit despre partenerul ei de viață la o emisiune de televiziune.

„A fost genul de om care a încercat să mă liniștească. El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm, mai ponderat, are toate calitățile. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Nu e genul, e foarte liniștit și la locul lui. Dar și când îi sare acul, imediat stăm drepți”, a declarat vedeta într-un interviu recent.

citește și...