Când va fi înmormântat Cornel Galeș! Fosta iubită se va ocupa de funeralii. Cât a cheltuit Viviana

05.12.2019, 17:07
Când va fi înmormântat Cornel Galeș! Fosta iubită se va ocupa de funeralii. Cât a cheltuit Viviana
Când va fi înmormântat Cornel Galeș! Fosta iubită se va ocupa de funeralii

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie 2019, chiar în zi de sărbătoare, într-un accident de mașină în Spania, în localitatea Torrent de lângă Valencia! Soțul Ilenei Ciuculete va fi adus în țară, iar de înmormântare se va ocupa fosta lui iubită.

Când va fi înmormântat Cornel Galeș! Fosta iubită se va ocupa de funeralii

Viviana va suporta toate cheltuielile legate de transportul acestuia din Spania. Conform Click!, văduvul Ilenei Ciuculete va fi îngropat lângă ea la Cimitirul Străulești, pe 12 decembrie.

Cornel Galeș va fi adus în România pe 10 decembrie. Viviana a plătit deja 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București. Din nefericire, femeia ea nu a putut recupera bunurile bărbatului, pentru că nu era rudă cu el.

Mai mult de atât, Viviana vrea să dea de urma singurei rude a lui Cornel Galeș, fiica lui, Claudia.

Cornel Galeș va fi înmormântat în Cimitirul Străulești lângă Ileana Ciuculete. El își cumpărase loc de veci încă de când a murit aceasta, pe 14 martie 2014.

‘Viviana a plătit cheltuielile pentru aducerea în țară a lui Cornel și a spus că va face o pomană cu 20 de persoane. Ea ar vrea să-l aducă în țară pe 10 decembrie, ca să-l poată înmormânta pe data de 12 decembrie, dacă lucrurile merg așa cum și-a propus ea. A avut probleme cu actele și mai știm că a tot încercat să dea de fiica lui Cornel, care este singura lui rudă de gradul 1’, au declarat surse din preajma Vivianei, fosta iubită a lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 25 de ani cu Ileana Ciuculete, care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 64 de ani.

citește și...