Când va fi gata metroul din Drumul Taberei! Ministrul Transporturilor a anunțat că nu mai permite amânări

22.01.2020, 15:48
Când va fi gata metroul din Drumul Taberei! Ministrul Transporturilor a anunțat că nu mai permite amânări
Când va fi gata metroul din Drumul Taberei

Ministrul Transporturilor a anunțat, astăzi, când va fi gata metroul din Drumul Taberei. Lucian Bode spune că nu va mai permite amânări ale proiectului. 

Bode a declarat, astăzi, că noul termen de finalizare al lucrărilor pentru metroul din Drumul Taberei este iunie 2020. Ministrul a povestit că a discutat cu toți cei implicați în proiect și aceștia i-au promis că vor respecta termenul. 

Când va fi gata metroul din Drumul Taberei

Licitațiile la tronsonul respectiv au început în 2008, iar lucrările au demarat patru ani mai târziu, însă nu au fost finalizate când trebuia, în urmă cu patru ani. 

„Cu privire la magistrala M5 vă spun încă o dată că este un obiectiv foarte important care trebuie realizat atât pentru bucureșteni, cât și pentru toți cei care tranzitează Capitala și folosesc acest mijloc de transport. Vreau ca termenele pe care vi le-ați asumat să le respectați. Este o chestiune de respect și încredere reciprocă și, atât timp cât statul este partener onest și plătește la zi, așa și dumneavoastră trebuie să vă respectați ceea ce v-ați asumat prin contract sau mai bine zis prin multitudinea de acte adiționale la contract. Știu că este un obiectiv mult întârziat, iar ultimul termen pe care mi l-ați transmis trebuie să fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020”, a spus ministrul Lucian Bode, scrie Digi 24.

Foto: Inquam Photos

citește și...