Când și unde va avea loc înmormântarea lui Mihai Constantinescu

30.10.2019, 12:31
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Când și unde va avea loc înmormântarea lui Mihai Constantinescu! Artistul a decedat marți seară, 29 octombrie, după aproape șase luni de spitalizare. Soția lui, Simona Secrier, a fost cea care a avut grijă de el în tot acest timp și tot ea se va ocupa și de funeralii.

Când și unde va avea loc înmormântarea lui Mihai Constantinescu

Update / Mihai Constantinescu a fost depus, miercuri la prânz, 30 octombrie, la biserica Sfânta Parascheva. Regretatul interpret va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală.

Simona Secrier a sperat până în ultima clipă că celebrul artist își va reveni și se va întoarce acasă. Din păcate, nu a fost așa, iar Mihai Constantinescu a trecut în neființă. Partenera acestuia a anunțat că el va fi înmormântat joi, 31 octombrie.

‘Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat… Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta.

Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00′, a notat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier au fost împreună mai bine de 20 de ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, deși între ei era o diferență de vârstă de 20 de ani.