Când și unde își va boteza Elena Udrea fetița!

12.08.2019, 12:31
Când și unde își va boteza Elena Udrea fetița!
Fetița Elenei Udrea are 11 luni

La o lună de la revenirea în România, Elena Udrea a decis când și unde va avea loc botezul fetiței sale, Eva.

Potrivit Click, fosta politiciană se pregătește de zor pentru a-și creștina fiica pe care o are alături de afaceristul Adrian Alexandrov.

Când și unde își va boteza Elena Udrea fetița!

Botezul va avea loc luna viitoare, atunci când Eva aniversează un an, în România, într-o biserică ortodoxă, așa cum și-a dorit Elena. „Am tot sperat că aş putea să fac botezul acasă cu prietenii, cu familia, vom vedea. Dar va trebui să decidem într-un fel pentru că are copilul deja șapte luni, va fi greu pentru nașă să îl țină în brațe pentru că a crescut, este şi greuț. Nu am văzut o biserică ortodoxă aici, dar dacă nu este, voi merge într-o biserică catolică și voi cere acceptul să îmi botez copilul”, a declarat Elena Udrea înainte să ajungă înapoi în țară.

Nu vrea o petrecere grandioasă

Fostul ministru nu își dorește să facă o petrecere grandioasă cu ocazia botezului, ci preferă să meargă la un restaurant alături de apropiați.

„Elena este fericită că poate să își boteze fetița în aceeași credință. Dacă ar mai fi stat în Costa Rica, ar fi fost nevoită să o boteze la catolici, dar iată că ruga i-a fost ascultată. Micuța Eva va fi creștinată luna viitoare. Împlinește un an și nu e cazul să mai amâne acest frumos eveniment. Nașii au fost aleși și ei, însă nu vrea să le dezvăluie identitatea. După botez, familiile celor doi și câțiva prieteni foarte apropiați vor merge la un restaurant. Nu își doresc o petrecere grandioasă”, au dezvăluit, pentru Click, surse apropiate lui Udrea.

Fosta politiciană a revenit în România pe 8 iulie, din Costa Rica, unde fugise pentru a scăpa de condamnarea de 6 ani primită în Dosarul Bute.

 

citește și...