Când se însoară Cătălin Bordea? Cum l-a dat de gol Dan Capatos

23.07.2019, 14:44

Cătălin Bordea se pregăteşte să se cunune religios cu Livia. El nu a dorit să dea detalii despre data exactă a evenimentului, precizând doar că va avea loc în scurt timp.

Când se însoară Cătălin Bordea? Cum l-a dat de gol Dan Capatos

Cel care l-a dat de gol a fost Dan Capatos, luni seară, în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena 1.

Cătălin Bordea a fost nevoit să recunoască, la insistențele colegului, cât mai are până la ceremonia religioasă. Evenimentul va fi unul intim şi vor participa în jur de 80 de persoane.

‘2-3 săptămâni au mai rămas’, a spus Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

‘Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat.

Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada.

Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia’, a mai adăugat Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Pe contul lui de Instagram, Cătălin Bordea a postat o imagine cu invitația la nuntă.

citește și...