Când se căsătorește Simina de la ‘Puterea dragostei’! Fosta concurentă de la Kanal D a stabilit data nunții cu Alex Zănoagă

17.07.2020, 15:06
Când se căsătorește Simina de la 'Puterea dragostei'! Fosta concurentă de la Kanal D a stabilit data nunții cu Alex Zănoagă
Când se căsătorește Simina de la 'Puterea dragostei'! Fosta concurentă de la Kanal D a stabilit data nunții cu Alex Zănoagă

Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’, Simina, este mai fericită ca niciodată! Bruneta și iubitul ei, Alex Zănoagă, au devenit părinții unui băiețel, Dominic, în luna aprilie a acestui an. Simina Loica a născut în plină pandemie de coronavirus, iar partenerul ei nu a putut să fie lângă ea în momentul cel mare.

‘Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât îmi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograme, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume’, spunea Alex Zănoagă, pentru Wowbiz.ro.

Și-au botezat copilul

Cei doi tineri și-au oficializat relația în ianuarie, anul acesta, la Starea Civilă a Sectorului 1. La finalul lunii iunie, Simina și Alex și-au creștinat micuțul, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Tot atunci, tânăra mămică le-a arătat prietenilor virtuali chipul lui Dominic.

La petrecerea dată în cinstea băiețelului, Simina și Alex au invitat mai mulți foști concurenți din casa ‘Puterea dragostei’.

“Hai sa-l vedeti pe Dominic! Acum a facut botezul! Ati spus ca e urat si ati vorbit urat despre el! Ia uitati ce baiat frumos au mama si tata!”, a spus Simina Loica.

Când se vor cununa religios

Recent, fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a dezvăluit când are de gând să se cunune religios cu tatăl fiului său. În plus, bruneta a povestit cum se simte după ce a devenit mămică pentru prima dată.

”La anul, în august, dar nu știm exact data”, le-a mărturisit ea fanilor virtuali de pe Instagram.

La ‘Puterea dragostei’, Simina Loica și Alex Zănoagă au format un cuplu controversat.

‘Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună’, spunea bruneta, la scurt timp după ce a revenit în România din Turcia.

citește și...