Când începe reality show-ul ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’! Antena Stars a făcut anunțul oficial

31.01.2020, 13:38
Când începe reality show-ul 'Prodanca și Reghe. Prețul succesului'! Antena Stars a făcut anunțul oficial
Când începe reality show-ul 'Prodanca și Reghe'

Anamaria Prodan va reveni în televiziune cu o nouă emisiune, dar de data aceasta la Antena Stars. Celebra impresară va filma alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, reality show-ul ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’.

Când începe reality show-ul ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’!

În urmă cu mai mulți ani, cuplul a mai făcut un show asemenător pentru postul Euforia TV, actualmente Happy Channel.

Acum, pentru emisiunea care se desfășura la Antena Stars, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor primi o sumă colosală. Libertatea.ro scrie că cei doi vor încasa aproximativ 150.000 de euro pentru un singur sezon al show-ului ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’.

Antena Stars a anunțat oficial data exactă când va fi difuzată emisiunea care îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf,

Premiera va avea loc duminică, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Anamaria Prodan și partenerul ei vor fi filmați 24 de ore din 24, pe axa București-Milano-Las Vegas-Dubai. Se știe că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf călătoresc destul de mult și au afaceri în toată lumea.

În primul episod, fanii cuplului vor putea vedea în premieră casa nouă pe care aceștia au achiziționat-o de curând în Dubai. De asemenea, Prodanca își va prezenta și cel mai nou membru al familiei, Enzo, pisica din rasa Sfinx.

Reality show-ul ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’ se va difuza în fiecare duminică, de la ora 19:45, la Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

Zi de vis sa aveți ???❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

citește și...