Când începe emisiunea online a Oanei Zăvoranu. ”Vom face deranj mare”

15.12.2020, 09:39
Când începe emisiunea online a Oanei Zăvoranu. ”Vom face deranj mare”
Când începe emisiunea online a Oanei Zăvoranu. ”Vom face deranj mare”

Oana Zăvoranu a anunțat când va începe emisiunea sa online, în care a anunțat că își va spune foarte clar părerea despre vedetele care se consideră influencere.

Mai este foarte puțin până când Oana Zăvoranu va începe emisiunile online în care va comenta pe seama acelor persoane care se consideră influencere.

”Hai, gata! Ne-am prostit destul! Dăm drumul la treabă și o facem în stil mare! Asumat și pe față! V-am promis ceva ce nu s-a mai făcut în România și mă țin de cuvânt! Miercuri, ora 19.00, începe adevărata NEBUNIE a Oanei Zăvoranu! Am pus tunurile pe influencere și nu mă las până nu dărâm toate miturile create în jurul acestor mocangioaice care deja sufocă pe toată lumea. AMR 2 ZILE până la episodul 1 din cea mai tare serie de emisiuni făcute vreodată în online-ul românesc!!!E pe caterincă, e pe glam, e pe lux și opulență și vom face deranj mare printre influencerele și influencerii care deja se adună în haită ca să mă oprească! Problema e că EU SUNT DE NEOPRIT! PENTRU CĂ EU SUNT ZĂVO! ȘI MI SE RUPE! Hai, stați geană pe aici și pe canalul meu de Youtube, Oana Zavoranu Official, că nici nu vă imaginați ce urmează!”, a anunțat vedeta pe contul său de socializare.

Oana Zăvoranu, fericită alături de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. De curând, Oana Zăvoranu și actualul ei partener de viață au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Într-un live pe care l-au făcut pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au fost întrebați de internauți despre posibilitatea de a deveni părinți.

„Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată. Am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Vreau fată, ca să o streseze pe mami. Ai burtică?”, a spus Alex Ashraf, citat de protv.ro.

Acesta a fost completat de Oana Zăvoranu: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată. Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”.

citește și...