Când are loc finala show-ului ”Survivor România”

20.05.2020, 14:54
Când are loc finala show-ului ”Survivor România”
Când are loc finala show-ului ”Survivor România”

S-a aflat când va avea loc marea finală de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Desemnarea câștigătorului de la concursul ”Survivor România va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, cine este concurentul care merită să fie ales învingător.

Câștigătorul competiției va intra în posesia trofeului ”Survivor România”, dar și în posesia unui premiu în valoare de 250.000 de lei.

Când se vor desfășura semifinalele

Potrivit wowbiz.ro, semifinalele concuruslui “Survivor România” vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, si duminică, 24 mai, la Kanal D.

Mesajul prezentatorului ”Survivor România”

“Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.

Lola și Emanuel, calificați direct în finală

Lola și Emanuel, din Echipa Războinicilor, sunt cei doi concurenți care s-au calificat direct în finala competiției de la Kanal D. Alți doi finaliști urmează să fie desemnați.

Cei patru concurenți care se vr lupta pentru a prinde cele două locuri rămase în marea finală a competiției sunt: Elena Ionescu, Emy Alupei și Cezar Juratoni, din echipa Faimoșilor, și Iancu Sterp, din echipa Războinicilor.

Cristina Șișcanu îl vede câștigător pe Emanuel

Jurnalista Cristina Șișcanu, care a făcut parte din echipa FGaimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, a dezvăluit pe cine vede ea învingător în competiție. Soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este de părere că Emanuel, din echipa Războinicilor, va fi cel care va căștiga marea finală și va intra în posesia premiului de 250.000 de lei.

citește și...