Cameron Diaz dezvăluie că ar fi fost cărăuş de droguri, fără să ştie. Vedeta a fost prinsă pe aeroport

11.07.2022, 19:57

Cameron Diaz a făcut o dezvăluire surprinzătoare, spunând că a fost folosită ca “un cărăuș de droguri” cu câteva săptămâni înainte de a obține primul ei rol în “The Mask”.  “Cred că am fost un cărăuș care transporta droguri în Maroc. Acesta a fost singurul meu loc de muncă pe care l-am obținut în Paris”.

Săptămâna trecută, în cadrul podcastului Second Life, potrivit Yahoo! Entertainment, Cameron Diaz a vorbit despre perioada în care a fost model înainte de a ajunge la Hollywood, la mijlocul anilor ’90. Actorul a discutat despre căutarea unui loc de muncă în Paris – centrul de lucru notoriu al industriei de modă notorietate ca fiind foarte dură – după ce a avut succes ca model de catalog în Los Angeles. Dar, privind înapoi la această epocă, crede că singurul contract de modeling pe care l-a obținut la Paris a fost, de fapt, un contract de cărăuș de droguri.

Înainte de a fi o actriță de succes la Hollywood, Cameron Diaz ar fi fost cărăuş de droguri, fără să ştie.

“Cred că am fost un cărăuș care transporta droguri în Maroc”

“Nu am lucrat nicio zi”, a spus Diaz despre zilele ei de modeling la Paris (sau lipsa lor). “Am stat acolo un an întreg și nu am lucrat nicio zi. Nu puteam să îmi rezerv o slujbă ca să îmi salvez viața. Am obținut cam o singură slujbă, dar, de fapt, cred că am fost un cărăuș care transporta droguri în Maroc – jur pe Dumnezeu. Era înainte de TSA [Transportation Security Administration] sau ceva de genul acesta”, a spus Diaz. “Era ca la începutul anilor ’90. Mi-au dat o valiză care era încuiată și în care aveam “costumele” mele în ea .”

Actorul în vârstă de 49 de ani a recunoscut că nu a știut ce transporta până când a ajuns la aeroport și a început să intre în panică atunci când și-a dat seama.

“Acesta a fost singurul meu loc de muncă pe care l-am obținut în Paris”

Diaz și-a amintit că, odată ce a ajuns în Maroc și oficialii au întrebat-o cine este proprietarul valizei, ea a spus că nu știe. “Toate calculele din capul meu s-au reluat, de genul “Ce naiba este în valiza asta?”. Sunt o fată blondă, cu ochi albaștri, în Maroc, suntem în anii ’90, port blugi rupți și cizme cu platformă și părul despletit, iar acest lucru este foarte nesigur. Acesta a fost singurul meu loc de muncă pe care l-am obținut în Paris”, a spus Diaz.

Ea a explicat că nu este valiza ei şi nu are idee a cui ar putea fi.

Cameron Diaz a ajuns între timp una dintre cele mai bine plătite femei de la Hollywood și regina comediilor romantice, de la My Best Friend’s Wedding la Sex Tape.

 

citește și...