Cabral a ajuns de urgență la spital cu o plagă înjunghiată. De ce toată lumea a crezut că l-a rănit Andreea Ibacka

20.10.2022, 22:24
Cabral a ajuns de urgență la spital cu o plagă înjunghiată. De ce toată lumea a crezut că l-a rănit Andreea Ibacka
Cabral a ajuns de urgență la spital cu o plagă înjunghiată. De ce toată lumea a crezut că l-a rănit Andreea Ibacka

Cabral a îngrijorat pe toată lumea, după ce a ajuns la spital plin de sânge. Prezentatorul de la PRO TV a povestit pe blogul său cum a ajuns să stea o noapte la spital, după ce s-a ales cu o plagă înjunghiată la picior. Totul a fost doar un accident casnic, însă a fost întrebat de mai multe ori dacă soția a fost cea care l-a rănit. Iată declarațiile! 

Cabral, unul dintre cei mai arismatici prezentatori TV din România, le-a povestit fanilor virtuali o întâmplare nu tocmai fericită din viața lui.

Din nefericire, el a ajuns direct la spital. După ce a ajuns în România de la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral a trecut printr-o sperietură soră cu moartea.

Cabral s-a tăiat cu un cuțit

El a mărturisit că s-a accidentat în propria curte, după ce a vrut să taie niște cutii cu un cuțit nou și ascuțit pe care abia îl achiziționase.

„Mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic. Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’.

Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului”, a scris prezentatorul tv pe rețelele de socializare.

foto: instagram

Mulți au crezut că l-a tăiat nevasta

Acesta a ajuns să se taie destul de rău, până la os, iar atunci când a ajuns pe mâinile medicilor, Cabral a fost întrebat dacă de vină este partenera lui de viață Andreea Ibacka.

„– Ce ați pățit?

– Ce să pățesc… m-am cuțitat singur.

– Deci autovătămare. Cu intenție?

– Ăăă… păi dacă era cu intenție alegeam și eu un loc mai spornic, să nu mai consum și benzina până aici. Nu, involuntar.

– Dumneavoastră?

– Păi… da, eu… involuntar.

– Sigur nu soția, da?”

Și aici m-am blocat puțin. Oare dacă spun că ea m-a cuțitat… scap de ea? Adică vine cineva și mi-o ia de pe cap și am și eu liniște să stau pe Playstation cât vreau?! Și mă duc la discotecă?! Și ies la plimbare în fiecare noapte cu motoreta??! Mă întorc către domn și-l întreb suav:
– Dacă spun că m-a feliat nevasta veniți și mi-o luați de pe cap?, a fost dialogul dintre Cabral și medici.

citește și...