Bucurie mare pentru Andreea Marin. ”Duceam dorul”

19.05.2020, 13:02
Bucurie mare pentru Andreea Marin. ”Duceam dorul”
Bucurie mare pentru Andreea Marin. ”Duceam dorul”

Andreea Marin a dezvăluit că i-a fost foarte dor să revină la viața normală de zi cu zi și să poată ieși din nou din casă aranjată.

Pe durata stării de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, Andreea marin a fost implicată activ în campanii de ajutorare. A mers peste tot e unde a fost nevoie cu ajutoare. Acum, vedeta a mărturisit că a fost extrem de fericită să renunțe, fie și pentru câteva ore, la salopeta de voluntar și să se îmbrace elegant.

”Tot ce mi-am dorit azi a fost să renunț pentru câteva ore la salopeta de voluntar și la încălțămintea sport- comode și utile în toată această perioadă de convoaie umanitare, nu zic nu.

Să fie o altfel de zi decât cele cu sute de telefoane, de mailuri, de acte, să renunț o zi la încărcarea și descărcarea cutiilor cu donații cu care m-am obișnuit în aceste două luni – deși datorită lor, am mușchi mai bine definiți acum ? și o mare mulțumire în suflet, ajutoarele adunate au ajuns în zeci de localități ale țării și în exact 30 de spitale până acum, un sprijin nesperat de aproape 1 million de euro adunați cu mult efort în Campania Prețuiește Viața, pe care nu am pornit-o cu ambiții mari, ci doar cu dorința de a ajută, de a pune umărul să ajut oamenii și să îmi sprijin țara, pur și simplu.

Duceam dorul unui costum bine croit, al pantofilor cu toc, al șiragului clasic de perle ce îmi amintesc de mama, al unei întâlniri cu un schimb de idei creative, nu la telefon, nu pe mail, skype sau zoom, ci ochi în ochi, față în față cu… un om”, a dezvăluit vedeta în mediul online.

S-a bucurat să se apropie de oameni

Andreea Marin a afirmat că s-a bucurat să se întâlnească cu oamenii față în față.

”Tânjeam după un “bine te-am regăsit” care să nu fie virtual sau la distanță, după căldura umană, după un glas nedistorsionat de imperfecțiunile tehnologiei căreia totuși îi mulțumesc, ne-a adus mai aproape unii de alții. M-am bucurat că un copil să mă reapropii de oameni, de normalitate.

Nu sunt adepta fotografiilor surprise în oglindă cu telefonul în mână, dar azi chiar am vrut să surprind amalgamul de sentimente doar de mine știut, la plecarea de acasă.

Ce voi vedea eu peste timp în această imagine nu e ceea ce văd cei din jur. Sper să nu mai repetăm această experiență. Să rămână doar o inedită amintire. Atât. Totul va fi bine. Mâine, visez o zi mai bună decât azi. Pentru mine, pentru ține, pentru noi toți. Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a mai spus vedeta.

Trei căsătorii și un copil

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Din mariajul cu Ștefan Bănică Junior, vedeta are o fetiță care se numește Violeta. În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...