BRomania a rupt tăcerea după ce a fost prins drogat la volan: ‘Las organele de poliție să-și facă treaba’

22.03.2021, 12:52
BRomania a rupt tăcerea după ce a fost prins drogat la volan: 'Las organele de poliție să-și facă treaba'
BRomania a rupt tăcerea după ce a fost prins drogat la volan: 'Las organele de poliție să-și facă treaba'

BRomania, cunoscutul vlogger Matei Dima, a fost prins duminică, 21 martie, băut și drogat la volan. Producătorul filmului Miami Bici a fost oprit în trafic, pentru control. BRomania conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea cu aparatul DrugTest, vloggerul a ieșit pozitiv. El a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

BRomania, despre faptul că a fost prins drogat la volan

La nicio zi de la incident, BRomania a oferit primele declarații după ce polițiștii l-au oprit în trafic. Vloggerul nu a dorit să dea foarte multe detalii, precizând că cel mai bine e să lase poliția să-și facă treaba.

”Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc”, a spus el la Observatornews.ro.

Pe rețelele de socializare, vloggerul le-a dezvăluit anilor că nu a fost prins nicidecum beat și nici dragat, însă i-a fost luat carnetul pentru un alt motiv pe care și-l asumă.

”Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, a spus BRomania pe Instagram.

citește și...