Britney Spears “tremură” după ce și-a cumpărat singură ceva pentru prima dată în 15 ani

15.11.2022, 20:49

Cântăreața Britney Spears s-a destăinuit despre prima dată când a apucat să își cumpere ceva cu “propriile mâini”, după ce a încheiat tutela de 13 ani

Britney Spears a declarat că nu a apucat să-și cumpere nimic singură timp de 15 ani, în timpul tutelării sale – iar când a făcut-o în sfârșit a tremurat.

Prințesa muzicii pop s-a aflat sub tutelă – în urma căreia finanțele și viața personală i-au fost controlate în mare parte de tatăl ei și de alte persoane – timp de 13 ani, până când aceasta a fost în cele din urmă ridicată anul trecut.

Britney Spears “tremură” după ce și-a cumpărat singură ceva pentru prima dată în 15 ani

De când a luat sfârșit, ea s-a destăinuit fanilor despre faptul că poate să conducă vehicule și să bea vin și a dezvăluit că acum poate să facă și cumpărături pentru ea însăși.

Scriind pe Instagram, Britney a spus: “Acum un an a fost prima dată când am cumpărat ceva cu propriile mele mâini… picioarele și mâinile îmi tremurau timp de 15 minute după ce am cumpărat ceva… Nu sunt sigură de ce???? Sincer, nu știu!!!”

 “Uitasem cum e să cumperi ceva”

“Semnificația de a cumpăra ceva pentru prima dată în 15 ani… securitatea a deținut cardul meu de credit timp de 15 ani… când era timpul să cumpăr trebuia întotdeauna să mă dau la o parte și să fiu ghiftuită în timp ce ei introduceau codul și îmi scriau numele… era întotdeauna un card de credit!!!!

Nu mai avusesem bani lichizi de ani de zile… uitasem cum e să cumperi ceva.

Britney, mamă a doi copii, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a primit primul ei card ATM în octombrie 2021 și că a fost o “chestie destul de importantă” pentru ea.

Ea a adăugat: “Sperăm că doar câțiva pot înțelege mortalitatea înjositoare în așteptarea la coadă cu un bărbat mereu în fața ta care să te fantomeze și să cumpere lucruri în numele tău… semnificația de a folosi propriile mâini și de a face schimbul de orice achiziție poate fi VORBEȘTE MULTE, spre deosebire de o altă persoană care mă smulge de acest drept timp de aproape 15 ani!!!!”

Ea a petrecut mult timp încercând să obțină ridicarea acesteia, iar fanii au susținut-o cu o campanie masivă #freebritney.

Vedeta a avut în cele din urmă succes în noiembrie anul trecut.

 

citește și...