Brigitte și Florin Pastramă, scandal în plină stradă! Vedeta tv i-a aplicat o ‘corecție’

25.10.2019, 15:01
Brigitte și Florin Pastramă, scandal în plină stradă! Vedeta tv i-a aplicat o 'corecție'
Brigitte și Florin Pastramă, scandal în plină stradă!

Au doar câteva luni de la nuntă, însă Brigitte și Florin Pastramă se ceartă ca la ușa cortului. Cei doi nu țin cont de nimic și au ajuns să aibă discuții chiar și în plină stradă.

Brigitte și Florin Pastramă, scandal în plină stradă!

Brigitte și Florin Pastramă se ceartă și în luna de miere! Florin Pastramă a fost apostrofat de soția lui, Brigitte, după ce și-a lipit degetele de paharul cu alcool. Florin Pastramă a apucat să soarbă de două ori din el și apoi s-a trezit cu o ceartă furtunoasă. Pastramă a fost la un milimetru să își ia o palmă pe după ceafă de la Brigitte.

Se pare că Florin Pastramă nu are deloc noroc. După ce a fost bătut violent la începutul lunii octombrie, acum bărbatul a primit o ‘corecție’ din partea partenerei lui.

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși la un mall din Capitală, în timp ce scoteau o sumă de bani. După ce și-au terminat treburile, aceștia au ieșit din centrul comercial și au început să se certe. Pastramă a fost la un pas să fie linșat de Brigitte, de față cu alte persoane. În văzul tuturor, Brigitte a vorbit pe un ton ridicat și părea vizibil supărată.

Brigitte și Florin Pastramă se chinuie de luni bune să devină părinți. Din păcate, cei doi au cheltuit mii de euro pe tratamente de fertilizare, care nu au dat niciun rezultat. În plus, bruneta a pierdut o sarcină.

Sursa: Spynews.ro

citește și...