Brigitte și Florin Pastramă își continuă luna de miere! Ce destinație au ales 

15.09.2019, 15:53
Brigitte și Florin Pastramă își continuă luna de miere! Ce destinație au ales 
Brigitte și Florin Pastramă continuă luna de miere

Brigitte și Florin Pastramă au parte de o lună de miere lungă, care i-a purtat deja în mai multe destinații autohtone, cât și de peste hotare. 

De data aceasta, Brigitte și proaspătul său soț au ales o destinație exotică, luxoasă, preferată de numeroși milionari ai lumii. Astfel, cei doi au plecat în Dubai, unde pare că au parte de momente foarte frumoase. Brigitte a postat pe o rețea socială mai multe fotografii din luna de miere, iar fanii săi s-au bucurat să îi vadă pe brunetă și pe Pastramă în ipostaze tandre. 

Brigitte Pastramă: „E locul care îmi place cel mai mult din lume”

„Dacă e să mă întrebați de ce mă întorc mereu aici, răspunsul e simplu: e locul care îmi place cel mai mult din lume, unde mă simt exact ca în rai, și sunt fericită că îmi petrec o parte din luna noastră de miere aici”, le-a transmis Brigitte internauților. 

Deși proaspăta soție a afaceristului a pierdut recent o sarcină, însurățeii nu au rămas acasă, ci au preferat să își distragă atenția cu ajutorul unor escapade romantice. După o parte din luna de miere petrecută pe Coasta de Azur, cei doi au ales o destinație din România, Sighișoara, iar acum își continuă sejurul în Dubai. 

 

citește și...