Brigitte și Florin Pastramă, față în față cu Raluca Podea: „Le pun otravă în mâncare!”

28.09.2019, 15:17
Brigitte și Florin Pastramă, față în față cu Raluca Podea: „Le pun otravă în mâncare!”
Brigitte și Pastramă au ajuns față în față cu Podea

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns față în față cu Raluca Podea, fosta iubită a afaceristului. Întâlnirea „de gradul trei” a avut loc în direct la TV, și nu a decurs deloc armonios.

Cea mai recentă ediție a emisiunii MasterChef a venit cu o surpriză de proporții. Brigitte și Florin Pastramă au fost invitați ai show-ului, așa că au dat ochii cu Raluca Podea, fosta iubită a afaceristului. 

Situația a fost tensionată, având în vedere că, atunci când a format un cuplu cu Brigitte la emisiunea Ferma, Pastramă era deja implicat într-o relație cu Podea. 

Raluca Podea: „Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poţi să fii“

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici şi avem onoarea să gătiţi pentru noi şi pentru invitaţii noştri. În momentul în care am auzit că voi veţi găti pentru noi, ne-am simţit fericiţi. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteţi. Eu sunt cu peştele, el este cu vita“, a spus Brigitte în emisiune.

Ralucăi Podea i-a „sărit rapid muștarul”, așa că inițial a vrut să plece din platou și să nu gătească. 

„Mă şochez, nu mi-am făcut niciodată vreun gând că ei vor ajunge să stea în aceeaşi încăpere cu noi. Eu nu mai gătesc, vă pup! Fiecare dintre ei avea pe cineva acasă, mi se pare penibil să încerci să ieşi în faţă, să fii băgat în seamă, doar de dragul de a epata. Nu, mi se pare că eşti josnică! Am alergie când o aud pe asta când vorbeşte, plec de aici, îmi provoacă silă, astăzi voi sta. Verde de Paris îţi pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poţi să fii“, a spus Raluca.

citește și...