Brigitte și Florin Pastramă, ceartă monstru în luna de miere! Ce i-a reproșat bruneta soțului ei

25.07.2019, 11:11
Brigitte și Florin Pastramă, ceartă monstru în luna de miere! Ce i-a reproșat bruneta soțului ei
Cei doi au parte de scandal în luna de miere

Nici nu au plecat bine în luna de miere, că Brigitte și Florin Pastramă au probleme. Cei doi s-au certat recent, iar momentele tensionate au ajuns pe internet. 

Potrivit Libertatea, proaspeții însurăței au schimbat destinația unde anunțaseră inițial că pleacă în luna de miere și au ajuns, în cele din urmă, nu în Maldive, ci la Saint Tropez, alături de mai mulți prieteni. 

Dintr-o filmare postată de fosta soție a lui Ilie Năstase pe Facebook, se poate observa cum între cei doi începe un scandal monstru, din cauza consumului de alcool al lui Pastramă. 

„Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez și haideţi să vedeți ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim și noi pe aici pe undeva? Să muncim și noi poate facem și noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu, cu pahar din ăla”, se aude spunând Brigitte în filmuleț. 

După ce a observat că partenerul ei o ignoră, Brigitte a izbucnit: „Bă, ce ai băut, mă? Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ți-e ruşine. Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă? Nu, că îmi place aici am zis. Vezi că te trimit acasă! Măi, pe tine, ăștia de la șampanie te-au plătit, Florine, ca să le faci reclamă! Cât îți dau? Beau doar pentru reclamă. Da, da, da. Păi la cum sucește șampania aia, cred că l-au plătit. Băi! Nu bea măi, se preface. Care, că a golit paharul! Nu mai conduci, eu nu îți mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Pe masă. Nu îți este rușine?”, a spus, foarte nervoasă, bruneta.

 

citește și...