Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere! Ce destinație exotică au ales

16.07.2019, 19:07
Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere! Ce destinație exotică au ales
Brigitte și Florin s-au căsătorit pe 7 iulie

După nunta de pe 7 iulie, proaspeții însurăței Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere. Cei doi au ales o destinație exclusivistă, aflată la celalălat capăt al planetei. 

Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut parte, acum nici două săptămâni, de o petrecere de nuntă efervescentă, organizată de prietena ei Oana Roman, unde invitații s-au distrat până în zori. 

Cei doi au ales să petreacă luna de miere în Maldive, unde Brigitte își dorea de multă vreme să ajungă. 

Brigitte ar fi însărcinată

Recent, în presă au apărut zvonuri conform cărora Brigitte ar fi deja însărcinată, însă bruneta nu a comentat până acum informația. Potrivit Viva!, fosta soție a lui Ilie Năstase vrea să aștepte până când va fi gravidă în 3 luni, pentru a se asigura că totul este în regulă și riscurile au scăzut. 

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, au declarat persoane apropiate vedetei pentru click.ro.

citește și...