Brigitte Pastramă rupe tăcerea despre partidele de amor cu Ilie Năstase! Ce spune despre faimosul donjuan al României

03.07.2019, 14:57
Brigitte Pastramă rupe tăcerea despre partidele de amor cu Ilie Năstase! Ce spune despre faimosul donjuan al României
Brigitte și Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013

Brigitte Pastramă, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, a făcut dezvăluiri picante despre viața lor intimă, la aproape un an de la divorțul de faimosul sportiv.

Participantă a emisiunii Ferma, bruneta a adus în discuție atât partidele de amor cu iubitul de atunci, cât și pe cele cu Năstase. Brigitte a mărturisit că fostul tenismen voia să facă sex de trei ori pe zi, iar într-o noapte au făcut amor de șapte ori. 

Dezvăluiri picante despre partidele de amor cu Năstase

 „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte, voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a spus fosta soție a lui Năstase.

Cătălin Moroșanu, colegul său de emisiune, nu s-a putut abține și a făcut o glumă despre fostul sportiv, care va împlini în curând 72 de ani.

„Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea”, i-a replicat Moroșanu.

Brigitte se află la al treilea mariaj

Brigitte Sfăt, actualmente Pastramă, a fost Miss Top Model România în 2000, căsătorindu-se la scurt timp cu omul de afaceri timișorean Octavian Sfăt, care a decedat în 2002. La 25 de ani, bruneta, care devenise între timp mamă, a devenit, astfel, milionară, și a continuat să se ocupe de afacerile fostului soț. 

A urmat căsătoria cu Ilie Năstase, în iunie 2013, unde au fost prezente peste 300 de persoane. Relația cu fostul sportiv a fost una plină de despărțiri și împăcări, iar cei doi au divorțat în toamna anului trecut.

Odată cu participarea la emisiunea TV Ferma, Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă, de care s-a apropiat foarte repede, deși ambii aveau câte un partener care îi aștepta acasă. După eliminarea din emisiune, cei doi au recunoscut că au început o relație, iar pe 27 mai fostul model și omul de afaceri s-au căsătorit civil. Petrecerea de nuntă, care va avea loc pe 7 iulie, se anunță a fi una memorabilă, cu peste 350 de invitați.

 

citește și...