Brigitte Pastramă, despre intervențiile estetice. ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”

20.04.2021, 13:28
Brigitte Pastramă, despre intervențiile estetice. ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”
Brigitte Pastramă, despre intervențiile estetice. ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”

Brigitte Pastramă a făcut declarații despre intervenți9ile estetice pe care le are.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Brigitte pastramă a vorbit despre operațiile estetice pe care le are. Acesta a afirmat și-a făcut intervenții estetice pentru cei patru soți pe care i-a avut.

“Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sani așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?“, a declarat Brigitte Pastramă, relatează click.ro.

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cât au costat

În urmă cu ceva timp, soția lui Florin Pastramă a explicat în amănut ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€).  Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).  Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Vedeta a continuat:”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€). În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând??‍♀️  Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”.

citește și...