Brigitte Pastramă, declarații dureroare după ce a pierdut sarcina. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp

02.10.2019, 17:08

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în luna iulie și sperau că își vor mări familia. Din păcate, vedeta a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcina la scurt timp după ce au devenit soț și soție.

Brigitte Pastramă, declarații dureroare după ce a pierdut sarcina

Brigitte Pastramă a povestit recent prin ce momente grele a trecut, însă ea și soțul ei nu și-au pierdut speranța că vor avea un copil împreună.

‘Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte.

La o clinică de la noi am fost,  a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea.  Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu.’, a povestit Brigitte la Pro TV.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut  în show-ul televizat ‘Ferma’ și au rămas împreună, deși nimeni nu credea că relația lor va rezista.

citește și...