Bomba zilei: s-a aflat cine era complicele lui Gheorghe Dincă! A fost descoperit cu arsuri pe mâini

07.09.2019, 16:20

Noi amănunte şocante în cazul Caracal! Anchetatorii au aflat cine era complicele lui Gheorghe Dincă. Din primele informaţii, se pare că acesta avea arsuri pe mâini şi a dormit o perioadă în casa ororilor.

Bomba zilei: s-a aflat cine era complicele lui Gheorghe Dincă! A fost descoperit cu arsuri pe mâini

Bărbatul a atras atenţia încă din primele investigaţii ale cazului din Caracal, a precizat procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, care a dispus expertiza genetică asupra acestuia.

‘Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00’, a spus bărbatul, conform Antena 1.

În schimb, bărbatul pe nume Ștefan Risipiceanu a negat orice acuzaţie şi a spus că de la soare este ars pe mâini.

Mai mult de atât, familia Luizei Melencu a depus o plângere care o vizează pe soția lui Gheorghe Dincă.

‘Tot în 7 august 2019, s-a dispus specialiștilor din Institutul Național de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ștefan, și compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum și a profilelor genetice ale inculpatului și victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de păr, a urmelor de contact și a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa și autoturismul inculpatului’, a mai spus Felix Bănilă.

Sursa: capital.ro

citește și...