Bombă în showbiz: Brigitte Sfăt e deja gravidă cu Florin Pastramă? Cum s-au dat de gol cei doi

08.07.2019, 13:35

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit duminică, 7 iulie, într-o ceremonie penticostală, organizată în grădina salonului unde a avut loc și petrecerea de nuntă! Cei doi s-au cunoscut și îndrăgosit în cadrul reality-show-ului ‘Ferma’ de la Pro Tv, deși se aflau în relații cu alte persoane.

Bombă în showbiz: Brigitte Sfăt e deja gravidă cu Florin Pastramă?

Cei doi foști concurenți de la ‘Ferma’  s-au căsătorit civil pe 27 mai. Apropiații lor susțin că există un motiv întemeiat pentru care cei doi au ales să facă nunta atât de rapid. Conform Click!, se pare că Brigitte Sfăt este deja însărcinată cu Florin Pastramă.
Momentan, vedeta nu vrea să dea detalii despre sarcină și vrea să se asigure că totul e în regulă din punct de vedere medical.
‘Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă’, au declarat surse din apropierea vedetei.
Brigitte și Florin s-au dat de mai multe ori de gol că ar aștepta un copil, însă niciunul nu a dat detalii. Se pare că proaspăt însurățeii își vor petrece luna de miere pe Coasta de Azur.
‘Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcina asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă’, declara Brigitte pentru Click!.
Pentru marele eveniment, Brigitte Sfăt a ales să îmbrace o rochie de mireasă stil prințesă, cu umerii goi, care a costat în jur de 10.000 de euro, și a avut o trenă lungă de trei metri.
Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o diademă opulentă şi un voal lung de mătase. Florin Pastramă a ales să poarte un costum bleumarin, cu mai mulţi nasturi argintii şi un papion în aceeaşi nuanţă. Brigitte a avut şi un buchet de mireasă din trandafiri albi.
citește și...