Bogdan Vlădău a fost eliminat de la ‘Survivor România’! Mesajul tranșant al acestuia la plecare

12.02.2020, 09:57
Bogdan Vlădău a fost eliminat de la 'Survivor România'! Mesajul tranșant al acestuia la plecare
Bogdan Vlădău a fost eliminat de la 'Survivor România'! Mesajul tranșant al acestuia la plecare

Bogdan Vlădău a fost eliminat de la ‘Survivor România’! Alături de el au mai fost nominalizați pentru eliminare Elena Ionescu și Asiana Peng. Deși și-a dorit să rămână în show-ul de la Kanal D, artistul a părăsit ‘Survivor România’ în urma voturilor telespectatorilor.

Bogdan Vlădău a fost eliminat de la ‘Survivor România’! Mesajul tranșant al acestuia la plecare

Bogdan Vlădău a fost propus să plece acasă chiar de către colegii săi de echipă. Când a auzit, acesta a avut un mesaj tranșant pentru ei.

‘Sincer nu mă așteptam la asta, dar erau 33,3% șanse, putea fi oricare dintre noi. Mă bucur foarte mult că mi-am găsit curajul să particip la așa ceva, având în vedere condițiile. Mi-aș fi dorit să mai rămân, mai ales pentru unii dintre colegii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni care ar merita titlul de Survivor oricând, și aici mă refer la Mihai și la Cezar’, a declarat Bogdan Vlădău după ce a fost eliminat.

Înainte de a părăsi Survivor România’, soția lui Vlădău, Gina Chirilă, mărturisea că abia așteaptă ca acesta să revină acasă. Iată, însă, că dorința i s-a împlinit.

‘În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan, de a părăsi «Survivor România», nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizi, cât și psihic. Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămâna mai puțîn productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!’, spune Gina Chirilă, concurentă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

citește și...