Black Friday 2019. Când încep ofertele, reducerile şi promoţiile

12.11.2019, 15:42
Black Friday 2019. Când încep ofertele, reducerile şi promoţiile
Black Friday 2019. Când încep ofertele, reducerile şi promoţiile

În acest an, Black Friday, cel mai mare eveniment de sale al anului va începe vineri dimineață, 15 noiembrie.

Black Friday 2019. Când încep ofertele, reducerile şi promoţiile

Potrivit tradiției americane, Black Friday 2019 începe în a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 29 noiembrie 2019. La noi în ţară, este posibil să avem două perioade de reduceri, care vor purta numele de Black Weekend 2019.

Când începe Black Friday România 2019 la eMAG

Black Friday România 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie 2019, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte şi reduceri pregătite special pentru această zi. Black Friday este cunoscută şi drept Vinerea Neagră.

Printre produsele care vor fi în oferta de Black Friday 2019 se numără televizoare, telefoane, laptopuri, electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării, dar şi articole vestimentare.

Lista completă a magazinelor cu reduceri de Black Friday 2019

Black Friday 2019 este ziua cu cele mai mari reduceri din an şi se anunţă a fi una de excepţie. Clienţii vor avea de unde alege, datorită diversității magazinelor participante. Iată care este lista completă a magazinelor cu reduceri de Black Friday 2019.

Cum să eviţi să iei ţeapă de Black Friday

Şi anul acesta, reducerile de Black Friday vor atrage milioane de oameni, dar şi riscul posibililor țepe pe care aceştia să le primească.
Noi îţi prezentăm câteva sfaturi de care să ţii cont dacă nu vrei să iei ţeapă de Black Friday 2019:
1. Nu vă grăbiţi să cumpăraţi. Dacă vă doriţi să achiziţionaţi un produs de Black Friday, nu vă opriţi la prima promoţie pe care aţi pus ochii.
2. Verificaţi coletul la livrare. Astfel, puteți evita firmele-fantomă, care dispar cu banii fără a trimite produsele. Orice produs cumpărat online se poate returna în 14 până la 30 de zile.

3. Site-uri fake. Nu cumpăra de pe un site care nu îţi oferă informaţii despre identitatea companiei. Asigură-te că magazinul online are o secţiune de politică de confidenţialitate.

citește și...