Bill Gates și soția lui Melinda divorțează după 27 de ani de mariaj. Ce avere uriașă au de împărțit

04.05.2021, 10:02
Bill Gates și soția lui Melinda divorțează după 27 de ani de mariaj. Ce avere uriașă au de împărțit
foto: profimedia

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, și soția lui, Melinda, au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

Anunțul celor doi a fost făcut pe Twitter. Bill Gates și Melinda au împreună trei copii.

Bill Gates și Melinda au anunțat că divorțează

“După ce ne-am gândit mult şi am muncit mult la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Bill Gates este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproximativ 130 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, când s-a căsătorit cu Melinda nu a semnat un acord prenupțial, scrie DailyMail. El era deja miliardar când s-a însurat.

Ce avere uriașă au de împărțit

Averea fondatorului include proprietăți în cinci state, un avion privat, o colecție de artă uimitoare și o flotă de mașini de lux. Fiica cea mare a cuplului a dezvăluit că cei doi treceau printr-o perioadă dificilă de mai mult timp. Melinda Gates a lăsat să se înțeleagă că soțul ei a avut probleme cu echilibrarea timpului acordat muncii și a familiei.

Bill Gates a fondat Microsoft în 1975 și a devenit cel mai tânăr miliardar din lume în 1987, la vârsta de 31 de ani.

citește și...