Bill Clinton, în spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă fostul președinte american

15.10.2021, 14:27
Bill Clinton, în spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă fostul președinte american
Bill Clinton, în spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă fostul președinte american

Fostul preşedinte american Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost spitalizat în California, marţi seară, din cauza unei infecţii. Afecţiunea fostului lider de la Casa Albă nu are legătură cu Covid-19. Bill Clinton este în recuperare şi are o stare generală bună. Acesta va rămâne în spital pentru a fi monitorizat constant.

Fostul preşedinte american Bill Clinton, 75 de ani, a fost spitalizat în California pentru o infecţie de sânge, a anunțat purtătorul său de cuvânt, Angel Urena. Fostului lider de la Casa Albă i s-au administrat antibiotice intravenos. Acesta va rămâne în spital pentru monitorizare.

“Marţi seara, preşedintele Clinton a fost internat la centrul medical UCI pentru a primi tratament pentru o infecţie nelegată de COVID-19. El se reface, este într-o dispoziţie bună şi extrem de recunoscător medicilor, infirmierilor şi personalului care i-a oferit excelente îngrijiri”, a spus purtătorul său de cuvânt, Angel Urena, transmite Agerpres.

Bill Clinton, în spital. Ce probleme de sănătate a mai avut fostul lider de la Casa Albă

”Reacționeazpă bine la antibiotice. Echipa medicală din California este în comunicare constantă cu echipa medicală prezidenţială de la New York, inclusiv cu cardiologul său. Sperăm că el se va întoarce în curând acasă”, se mai arată în comunicatul transmis de purtătorul său de cuvânt.

Bill Clinton a fost preşedinte al SUA din 1993 până în 2001. Acesta a mai fost spitalizat în trecut. În anul 2004, Bill Clinton a fost supus unei operaţii de bypass coronarian cvadruplu pentru a elibera patru artere înfundate, iar în anul în 2010 a suferit o angioplastie.

FOTO: Hepta

 

citește și...