Biletul secret pe care Rareș Bogdan i l-a transmis lui Liviu Dragnea! De acolo a început tot

02.07.2019, 11:31

În anul 2017, Rareș Bogdan, acum europarlamentar PNL, îi lăsa un bilet lui Liviu Dragnea, fost lider PSD. Se pare că previziunile fostului jurnalist s-au adeverit. Încă de atunci, Rareș Bogdan îi anunța declinul și mărturisea că Dragnea nu va ajunge niciodată președintele României.

Mai mult de atât, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Biletul secret pe care Rareș Bogdan i l-a transmis lui Liviu Dragnea!

‘Scriu următorul bilețel și îl las aici, la DC News: Liviu Dragnea nu va ajunge niciodată președintele României. După perioada ianuarie-februarie 2017, este singurul politician care a încasat o cădere dură’, spunea Rareș Bogdan.

În ziua de astăzi, Rareș Bogdan îl susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale, la fel ca-n 2014. Deși s-a tot discutat despre o ceartă între cei doi, fostul prezentator tv a negat că ar fi avut discuții cu președintele.

‘Nu, nu m-am certat cu președintele Klaus Iohannis. Din contra, ne înțelegem excepțional. Gândim la fel și abia aștept sa începem treaba in precampanie și apoi in campania electorală, umăr la umăr, atat in tara cat si in Diaspora. Vom fi peste tot. Stiu cine a lansat zvonurile acestea mizerabile, zvonuri cărora le-au căzut victime și oameni de maxima buna credinta, analiști, Editorialiști sau comentatori. Fără a avea vreo vina aceștia.

Unii sunt consilierii și camarila unui Președinte de partid, ceilalți sunt oameni dintr-o televiziune. Nu spun care. Spun doar ca sunt mâhnit ca vine de la ei. Deci sa fie clar, eu nu am făcut nimic care sa îl deranjeze pe Președintele Klaus Iohannis, dansul nu a făcut nimic care sa ma facă sa reactionez in vreun fel critic sau negativ. Din contra! Am fost și suntem o echipa pentru România. Veți vedea singuri. Nu spun mai mult. Luptam și Câștigam! #impreuna și in 2019!’, a fost mesajul lui  Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

Sursa: capital.ro

 

citește și...