Bianca și Bodi, din ce în ce mai apropiați! Zilele trecute au depus actele de divorţ, iar acum au fost surprinşi împreună la o petrecere

06.11.2019, 13:18

Încurcate sunt căile domnului. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au anunţat divorţul vehement, dar la câteva zile distanţă au fost surprinşi împreună la o petrecere foarte… apropiaţi.

Bianca şi Bodi au avut parte de câzeva zile în care nu s-au văzut pentru că fostul partener al blondinei a fost plecat din ţară, iar acum, după ce el s-a întors, lucrurile par să fie diferite, căci cei doi sunt din nou surprinși împreună.

Cei doi au fost fotografiaţi la o petrecere alături de mai mulţi prieteni ai cuplului. Cea care a publicat imagini de la eveniment a fost chiar Bianca Drăgușanu. Chiar dacă în poze nu erau unul lângă celălalt, se poate observa că cei doi s-au simţit foarte bine şi par foarte relaxaţi.

Alex Bodi, primele declaraţii despre divorţ

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat Bodi pentru spynews.
citește și...