Bianca Rus și-a etalat noua siluetă într-o ținută sexy! Cum a slăbit solista 60 de kg

11.07.2019, 16:50
Bianca Rus și-a etalat noua siluetă într-o ținută sexy! Cum a slăbit solista 60 de kg
Bianca a slăbit 60 de kilograme

Cântăreața Bianca Rus a lăsat pe toată lumea uimită după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 60 de kg într-un an. Pentru că este mândră de rezultat, recent artista a ales să poarte o ținută care îi punea în evidență noua siluetă.

Prezentă la lansarea celui mai nou videoclip al fetelor de la Andre, Bianca a atras toate privirile. Îmbrăcată cu o fustă mini și cu o bluză scurtă, care îi lăsa la vedere abdomenul suplu, vedeta nu mai are aproape nimic în comun cu imaginea ei de acum un an. 

Recent, solista a dezvăluit cum a reușit să slăbească 60 de kg și ce schimbări a făcut în dietă. 

„Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne”, a declarat Bianca pentru VIVA!.

În luna mai a anului trecut, Bianca s-a cununat cu iubitul ei, Antonio. În octombrie, cei doi au făcut nunta, însă între ei au început să apară probleme la scurt timp, imediat după ce au revenit din luna de miere din Dubai. Solista a povestit că a fost agresată și, între timp, a divorțat.

citește și...