Bianca Rus, primele dezvăluiri despre divorț: „A vrut să dea în mine”

02.10.2019, 17:30
Bianca Rus, primele dezvăluiri despre divorț: „A vrut să dea în mine”
Bianca Rus s-a căsătorit acum doar câteva luni

Bianca Rus a făcut primele dezvăluiri despre divorțul de Antonio. Artista a dezvăluit că bărbatul a vrut să o lovească și l-a acuzat de numeroase fapte reprobabile. 

Solista Bianca Rus a fost invitată, astăzi, într-o emisiune TV, unde a vorbit despre divorț și despre motivele care au condus la despărțirea de soțul său. Artista a dezvăluit că bărbatul cu care a fost căsătorită doar câteva luni a avut un conflict monstru cu fratele Biancăi și îl acuză că i-a furat banii de la cununie. 

Bianca Rus: „A vrut să dea în mine, fratele meu a intervenit”

„Dacă el s-a certat sau nu cu el, nu mă privește. Fratele meu nu are cum să stea cu mâinile în sân atunci când cineva încearcă să mă lovească. Luase o sumă de bani din torpedou și i-a dat la lautari, am tras de el să plecăm acasă. A vrut să dea în mine, fratele meu a intervenit. S-au certat! S-au certat între băieți. Erau 70 de milioane de lei vechi. Mi-a cerut cheia sub un pretext, a dat banii la lăutari. Îi plăcea să bea mult, era sub influența băuturilor alcoolice, el dădea de băut la toată lumea de acolo, eu eram inexistentă”, a spus Rus. 

„A stat pe banii mei, a vrut să-mi vândă lucrurile din casă, nu a adus nimic în casă, nici măcar plinul la mașină nu îl făcea. Am dovezi. Facturi, chitanțe. Vreau verigheta înapoi, mama mea a plătit-o. Mama și tata ne-au ajutat enorm, tot timpul îmi zicea să le cer bani părinților mei. El a fost întreținut, inclusiv de către părinții lui! Nu are cum să mă atace așa! Eu m-am întreținut singură, nu am avut nevoie de un leu de la el, nu a întreținut niciodată familia. Am încercat să tac din gură, să stau în banca mea, el apare peste tot și face declarații”, a mai dezvăluit solista. 

Artista vrea verigheta înapoi

Bianca e convinsă că fostul său soț vrea să „o stoarcă” de bani: „Totul a început de la bani. Are pretenții financiare de la mine, de-aia nu vrea să mă lase în pace, să mergem la notar și să divorțăm. Îmi cere banii de la cununie, 5000 de euro, bani care au rămas la el, a plecat la mare, a cumpărat băuturi scumpe și fine, a plătit hotelul, masa. A spart banii de la cununie. Vine acum cu pretenții financiare? Trebuia să păstreze banii! Ăia sunt bani pe care el i-a cheltuit. Vreau verigheta înapoi. Mi-a vândut oalele din casă. Nici nu știu ce mi-a mai dispărut din casă. M-am întâlnit la ușă cu un domn care pleca din casa mea cu aragazul din casă. Domnul soț era lângă el”. 

 

citește și...