Bianca Lăpuște și Marius Moga au împlinit șase ani de căsnicie. Soția artistului a făcut dezvăluiri din mariajul lor

14.07.2021, 17:07
Bianca Lăpuște și Marius Moga au împlinit șase ani de căsnicie. Soția artistului a făcut dezvăluiri din mariajul lor
Bianca Lăpuște și Marius Moga au împlinirt șase ani de căsnicie. Soția artistului a făcut dezvăluiri din mariajul lor

Muzicianul Marius Moga are o familie fericită alături de Bianca Lăpuște și de fetița lor. De curând, cei doi au aniversat șase ani de căsnicie. partenera de viață a artistul a făcut dezvăluiri din relația lor.  Marius Moga și Bianca Lăpuște sunt printre cele mai discrete cupluri din peisajul showbiz-ului autohton.

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, înainte de începerea pandemiei de coronavirus din țara noastră. În data de 4 iulie a acestui an, Bianca Lăpuște și Marius Moga au aniversat șase ani de mariaj. ”Da, am împlinit şase ani şi de relaţie avem 7 ani şi jumate. Avem un copil frumos care face 6 ani în toamnă şi care va merge în clasa 0”, a declarat Bianca Lăpuște pentru click.ro.

Întrebată ce cadouri și-au făcut ea și Marius Moga cu ocazia aniversării căsniciei lor, Bianca Lăpuște a răspuns: ”Noi ne facem cadouri în fiecare zi, n-aş putea spune că ne-am făcut cadouri ceva special. Ne-am promis nouă că vom pleca în mai multe locuri vara asta, ăsta e cadoul pe care ni l-am făcut unul altuia”.

Bianca Lăpuște și Marius Moga au împlinit șase ani de căsnicie. Ce spune soția artistului despre al doilea copil


Bianca Lăpuște a vorbit și despre posibilitatea de a avea al doilea copil: ”Nu ne-am gândit, poate la anul, deocamdată nu e nimic la orizont. Poate ne surprinde viaţa, însă repet, la anul. Maria vrea un surior sau o frăţioară”.

Bianca Lăpuște și-a amintit și cum l-a cunoscut pe Marius Moga: ”La o petrecere Pro TV din decembrie 2013, când amândoi eram prezenţi acolo în scop profesional cumva, era petrecera angajaţilor de 1 decembrie. Eu venită de la Iaşi, el venit direct de la Vocea României, a zis să dea şi el o fugă, să stea 15 minute şi a rămas pentru toată viaţă. În momentul ăla treceam eu pe hol şi de atunci totul e istorie. L-a pus pe domnul Loli, mâna lui dreaptă, să-l aştepte că, dacă nu vine în 15 minute, să meargă acasă”.

citește și...