Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Gestul făcut de vedetă pentru a-și recuceri fostul iubit

09.07.2019, 16:38

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că s-au despărțit, de data aceasta definitiv. Dar cine să îi mai creadă, ținând cont că s-au certat și împăcat de nenumărate ori până acum.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat!

După anunțul despărțirii, Bianca a fugit la mare cu fetele, acolo unde s-a distrat pe cinste. În schimb, Alex Bodi se afla în America și a luat foc când a văzut că fosta lui iubită se află pe litoralul românesc.

Supărat că aceasta se află la mare fără el, Alex Bodi s-a îmbarcat de urgență la un zbor din America spre România. Conform Click!, acesta a revenit în țară pentru a-și recupera iubita.

Imaginile surprinse cu Bianca pe o plajă din Mamaia sunt de-a dreptul incendiare. Într-un costum de baie minuscul, blondina a făcut parada modei și și-a etalat cu mândrie posteriorul bombat.

Imediat după ce a revenit în România, puțin după miezul nopții, Alex Bodi a mers la apartamentul Biancăi Drăgușanu.

‘Bianca şi Alex au avut o discuţie telefonică în urma căreia s-au încins spiritele. El a anunţat pe reţelele sociale că s-au despărţut, dar apoi s-a întors în ţară din Las Vegas pentru a lămuri lucrurile cu Bianca. Aceasta este a patra despăţire a lor în jumătate de an, relaţia lor fiind  ca un puzzle în care mereu piesele trebuie reconstruite ca să formeze un întreg’, au povestit surse din anturajul celor doi pentru Click!

Sursa foto: Click!