Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: “Am căzut în gol. Norocul nostru a fost că…”

08.11.2019, 13:03
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: Am căzut în gol. Norocul nostru a fost că...
Alex Bodi neagă că ar fi lovit-o vreodată pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost la un pas de moarte. Cei doi se aflau în avion, când una dintre turbine s-a rupt.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se aflau în avion împreună cu una dintre fiicele lui, când avionul lor a căzut în gol. Din fericire, nimic grav nu s-a întâmplat, dar amândoi au tras o sperietură.

“Era să murim cu avionul, am căzut în gol 8 kilometri şi jumătate. Norocul nostru a fost că am dat de un căpitan experimentat şi a remediat situaţia. Eram opt persoane şi fetiţa, pe 17 octombrie s-a întâmplat. S-a rupt o turbină de la avion, că a forţat la maximum”, a declarat Alex Bodi Xtra Night Show.

„Am fost la o secundă de moarte. Eu eram închisă în baie şi căzuseră toate alea pe mine. Mă striga toată lumea. El a reuşit să pună centura fetiţei, care dormea pe scaun lângă el”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Primele declaraţii, după scandalul din parcare

Soțul Biancăi Drăgușanu neagă că ar fi vrut s-o lovească pe Bianca sau că ar fi amenințat-o. Ba din contră, Bodi susține că își dorea s-o ia în brațe, potrivit wowbiz.ro

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună… Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii… Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca… Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.

citește și...