Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează! Primele declarații ale afaceristului

31.10.2019, 14:59
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează! Primele declarații ale afaceristului
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează! Vestea bombă a venit astăzi, iar infomația a fost confirmată de afacerist, care a explicat detaliat motivele separării. 

Blonda și omul de afaceri au avut o relație cu năbădăi, ba chiar în urmă cu o lună în presă au apărut informații și fotografii potrivit cărora între cei doi s-a ajuns inclusiv la violență fizică. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

Alex Bodi a vorbit, pentru Spynews, despre cauzele separării definitive de Bianca și despre data divorțului. 

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat Bodi. 

citește și...