Bianca Drăgușanu și-a aniversat ziua de naștere cu Gabi Bădălău! Cum a petrecut vedeta

07.03.2021, 10:19
Bianca Drăgușanu și-a aniversat ziua de naștere cu Gabi Bădălău! Cum a petrecut vedeta
Bianca Drăgușanu și-a aniversat ziua de naștere cu Gabi Bădălău! Cum a petrecut vedeta

Sâmbătă, 6 martie, Bianca Drăgușanu și-a aniversat ziua de naștere! Fosta prezentatoare tv a împlinit 39 de ani.

Ca deobicei, blondina a petrecut în stil mare, de data aceasta, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău. Cei doi nu se mai ascund și și-au dat relația pe față.

Deși la început au negat că ar fi împreună, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Soțul Claudiei Pătrășcanu a fost prezent la ziua de naștere a superbei lui iubite, iar imaginile vorbesc de la sine.

Bianca Drăgușanu, fericită în brațele lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și-a strâns mai mulți prieteni și pe iubitul său și au petrecut într-un club de fițe din Capitală. Se pare că au uitat total de pandemie și nu s-au abținut în a se pupa și strânge în brațe. Pentru ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o rochie sclipitoare, extrem de sexy.

De altfel, vedeta s-a cuibărit în brațele lui Gabi Bădălău și au stat îmbrățișați minute în șir. Relația lor de iubire pare să avanseze tot mai mult pe zi ce trece și nu ar fi exclus ca cei doi chiar să se căsătorească.

Ce spunea blondina despre relația cu Gabi Bădălău

Zilele trecute, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău, despre care a spus că este un bărbat inteligent și foarte înțelegător. Ba chiar a spus că este omul cu care adoră să petreacă timpul.

”Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

citește și...