Bianca Drăgușanu se pregătește pentru nunta cu Alex Bodi! Câte rochii de mireasă va purta

24.01.2020, 17:20
Bianca Drăgușanu se pregătește pentru nunta cu Alex Bodi! Câte rochii de mireasă va purta
Bianca Drăgușanu se pregătește pentru nunta cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru nunta cu Alex Bodi. Blonda a dezvăluit câte rochii de mireasă va purta și ce croială vor avea. 

Pasionată de croitorie, Bianca are, de mai mulți ani, o afacere cu rochii de mireasă și alte articole vestimentare. Astfel, vedeta a decis ca la propria nuntă, cea cu Alex Bodi, să schimbe ținute… fără număr. 

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru nunta cu Alex Bodi

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta”, a spus Bianca la Antena Stars. 

Deși fosta asistentă TV adoră ținutele sexy, care să-i pună în evidență corpul foarte „tunat”, e decisă ca la cununia religioasă să se prezinte foarte decent: „La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să o fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul nașilor”. 

„Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. (…) Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai spus Drăgușanu.

citește și...