Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de la mărire! Ce avertisment a primit de la medicul estetician

30.01.2020, 13:34
Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de la mărire! Ce avertisment a primit de la medicul estetician
Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de la mărire!

Bianca Drăgușanu a fost des criticată că a exagerat cu operațiile estetice și că s-a transformat complet! De-a lungul timpului, blondina a suferit mai multe intervenții estetice. Ea a recunoscut că a făcut totul doar pentru a avea un corp pe placul ei.

Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de la mărire!

În urmă cu 17 ani, Bianca Drăgușanu a mers la medicul estetician pentru a-și mări bustul.

M-am dus foarte informată la doctor, ştiam ce mă aşteaptă. Durerea post-operatorie este diferită de la un om la altul, pentru mine a fost dramatic. După operaţia la sâni am suferit foarte mult, m-am învinetit foarte tare’, declara Bianca Drăgușanu.

Invitată miercuri seară, 29 ianuarie, în emisiunea Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a făcut declarații șocante. Se pare că blondina este nevoită să treacă din nou pragul doctorului estetician, din cauza problemelor la sâni.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu nu vrea să își mai mărească sânii, ci din contră. Vrea să-și scoată silicoanele.

În emisiunea de la Antena 1, vedeta a mers însoțită de medicul ei estetician. Bianca Drăgușanu a mărturisit că are un sân mai mare decât altul. La un control amănunțit, a aflat că i se acumulase un lichid, care a fost scos.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare tv a explicat că urmează să facă mai multe intervenții chirurgicale.

‘Acum un an mi-a atras atenția că are un sân mai mare și unul mai mic. M-am uitat și eu atunci și am zis ‘stai un pic să vedem, pare să fie natural’, după un an de zile am remarcat o diferență foarte mare. Se simțea o acumulare de lichid înăuntru’, a explicat medicul estetician, la Antena 1.

De asemenea, doctorul a explicat că poate exista o uzură a silicoanelor, ținând cont că și-a mărit bustul în urmă cu 17 ani.

 

 

citește și...